Thompson Bridge Band

Thompson Bridge Band

Tijd: 14:00 - 17:30
Datum: 16 juli 2022
Locatie: Op de Markt

Na twee jaar stilte is het eindelijk zover. We starten het SumMmertime seizoen met de swingende Thompson Bridge Band met een zeer veelzijdig repertoire.

De Thompson Bridge Band is een regionale bigband waarvan de naam verwijst naar de Thompson brug over de Maas bij Grave. Het was luitenant John S. Thompson die in september 1944 als pelotonscommandant de brug heroverde waardoor de oversteek door de geallieerden mogelijk werd gemaakt. Nu is de brug een verbindingsweg tussen muzikanten wonende aan beide zijden van de Maas.

Waar de Thompson Bridge Band speelt is het gezellig; de 25 mannen en vrouwen tellende band speelt een breed repertoire dat zowel de evergreens uit het bigbandrepertoire omvat, maar ook latin, pop en swingende dansbare muziek staan op de playlist.

Daarmee brengt de band voor een breed publiek een mix van instrumentale en zangnummers waarmee tegemoet wordt gekomen aan de publieke wens naar muzikale variatie en blijft het altijd een verrassing om te horen wat er gespeeld wordt.

Grote kans dat u klassiekers als “In the Mood” en “Moonlight Serenade “ zult horen, maar ook lekker swingende Latin nummers van Carlos Santana wisselen het repertoire af met nummers van Count Basie, Glenn Miller, Aretha Franklin, Fats Domino of Caro EmeraldGerelateerde items

Molukse dag

27 augustus 2022 • 14:00 - 23:00

Ierse dag: Reel to Real

30 juli 2022 • 14:00 - 17:30

Blues in Nierstown

13 augustus 2022 • 14:00 - 17:30
Ga naar de bovenkant