Kunstfestival

Kunstfestival

Tijd: 11:00 - 17:30
Datum: 24 juni 2023
Locatie: Niersstraat - Markt - Zandstraat - Jan Lindersplein

Zaterdag 24 juni vanaf 11.00 uur staat hartje Gennep in het teken van het Kunstfestival. Ruim 40 exposanten en tal van artiesten kleuren het centrum.

Kramen en buitenexposities met allerlei vormen van kunstzinnige uitingen, verspreid over de Niersstraat, Markt, Zandstraat en het Jan Lindersplein, staan garant voor een gezellige en sfeervolle dag. En niet alleen buiten…in de Protestantse kerk en ook bij diverse ondernemers binnen valt van alles te zien.

Diverse optredens van artiesten, zoals muzikant Paul Papillon, duo Messingh en cartoontekenaar Marc-Jan Janssen staan garant voor een gezellige en sfeervolle dag. Samen met zijn draaiorgel is ook Ger Holtermans op diverse plaatsen te beluisteren. Ook de kinderen worden niet vergeten. Zo is er een workshop ‘inkt maken’ met Karline Linssen en wordt een educatieve workshop aangeboden door de Lange Tafel waarbij kinderen aan de slag gaan met kunstvormen.

Messingh brengt vooral veel eigen ( instrumentale) nummers. Daarnaast een aantal fraai gearrangeerde covers van bijv. Leonard Cohen, Cheb Khaled, Bee Gees of  Deep Purple. Kleine akoestische juweeltjes zijn dat altijd. Melancholie met hier en daar een verrassend vrolijke noot! Echter niet alleen instrumentaal vertonen zij hun kunst, maar Ben zorgt met zijn warme stem voor een extra sfeervol optreden, waarbij interactie met het publiek bijzonder is.

Marc-Jan Janssen

Ger Holtermans

Paul Papillon

Duo Messingh

Karline Linsen

 Gerelateerde items

Blues in Nierstown

5 augustus 2023 • 14:00 - 17:30

Duitse dag

8 juli 2023 • 14:00 - 17:30

Korenfestival 2023

21 mei 2023 • 14:00 - 17:30
Ga naar de bovenkant