Blues in Nierstown

Blues in Nierstown

Tijd: 14:00 - 17:30
Datum: 13 augustus 2022

Niet meer weg te denken blues evenement bij SumMmertime op de gezellige Markt in het centrum van Gennep met de Hans Tap Band, Let's Go Bananas en Jan Schwarte

Ze traden al eerder op bij SumMmertime. De Markt bleek toen al te klein. Vol enthousiasme speelden de musici het spreekwoordelijke dak er af. Alle reden hen nog een keer uit te nodigen.

De Hans Tap Band is oorspronkelijk ontstaan als Stevie Ray Vaughn tribute band, maar momenteel meer de blues-rock kant opgegaan met nummers van o.a. Joe Bonamassa, Popa Chubby, Gary Moore, ZZ Top enzovoort. Er wordt nog wel een aantal SRV nummer ten gehore gebracht maar dat is nu niet meer de hoofdmoot van het repertoire.

website: http://www.hanstapbluesband.nl/

Let’s go Bananas is een band rond zanger gitarist Rafael Hekker. Al jaren speelt de band in een circuit van cafés, feesten en festivals in binnen en buitenland. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit de beste pop rock en funk nummers uit de jaren 70 en 80. Heerlijke muziek, uitermate goed gebracht.

De band is in 1995  opgericht en kent vele verschillende vormen en grootte.

website: https://www.rafaelhekker.com/lets-go-bananas/

Onze Special Guest is Jan Schwarte. Hij wordt terecht als een groot talent beschouwd op de elektrische gitaar. Het goede contact tussen de familie Schepers uit Gennep en Jan Schwarte zorgt opnieuw voor een optreden van deze talentvolle Duitse bluesman met SumMmertime.Gerelateerde items

Thompson Bridge Band

16 juli 2022 • 14:00 - 17:30

Ierse dag: Reel to Real

30 juli 2022 • 14:00 - 17:30

Molukse dag

27 augustus 2022 • 14:00 - 23:00
Ga naar de bovenkant