Terug naar het overzicht
Marie-José Mol

Marie-José Mol

protestantse kerk op de Markt

Marie-José (1956) heeft haar atelier De Mollenwaard in het “gelderse” Winssen, de kunstenares heeft een passie voor aquarelleren. Haar werk geeft een gevarieerd beeld en berust op realistische feiten.  Ze laat zich graag inspireren door natuurlijke aspecten. Het kan een klein onderwerp zijn, een paardenbloem of een vlinder, de andere keer een stilleven, landschap of portret.

Ze schildert al haar halve leven. Niet uit hoogdravende motieven, maar gewoon omdat ze mooie onderwerpen wil vastleggen op aquarelpapier. Met plezier werkt ze aan deze herkenbare onderwerpen, soms in pasteltinten, de andere keer met wat meer kleur. Mede door haar vakbekwaamheid  en kritische blik verzorgt ze met regelmaat opdrachten voor b.v. het aquarelleren van een bruidsboeket of woonhuis. Daarnaast brengt ze haar enthousiasme over op anderen d.m.v. gerichte cursussen en workshops die zowel binnen, als op een buitenlocatie gegeven kunnen worden.

Ze werkt met professionele materialen, hoogwaardige kwaliteit aquarelpapier, aquarelverf uit de artist’s serie en zuurvrij passe-partoutkarton.Gerelateerde items

Kraamnummer: kraam 25

Fren Daanen

--
Kraamnummer: kraam 15

Ine Voss

--
Kraamnummer: kraam 26

Trees Simons

Trees Simons (Reuver 1956), beeldend kunstenaar Beeldtaal in brons weerspiegelt mijn persoonlijkheid en emoties, gebaseerd op observaties, vormgegeven in realistische eenvoud met een vleug abstractie.
Kraamnummer: kraam 5

Estrid de Wit

Voor liefhebbers van exclusieve tijdloze sieraden, als je gewoon iets moois en unieks wilt. Voor alle sieraden geldt: alle sieraden zijn handgemaakt, slechts 1 of enkele exemplaren (in een andere kleurstelling), op = op. Ik werk niet in opdracht. Wist je dat: Mijn sieraden te bezichtigen zijn op een groot aantal Kunstbeurzen en Kunstmarkten, zie hiervoor de Agenda Kunstbeurzen. Mijn sieraden worden gemaakt met de beste duurzame materialen, zoals het befaamde Oostenrijkse Swarovski kristal, Japanse Miyuki kraaltjes uit Fukuyama. Ik gebruik maak van duurzame exclusieve materialen. Ik ook eenvoudigere sieraden maak echter geen consessies doe aan kwaliteit van de gebruikte materialen.
Ga naar de bovenkant