Terug naar het overzicht
Loek de la Haye

Loek de la Haye

kraam 40

Ik omschrijf mij zelf graag als een kunstenaar die fotografie gebruikt om kunst te maken. Die passie voor het fotografische beeld was er al zeer vroeg in mijn leven. Met het beschikbaar komen van digitale fotografie en de technische ontwikkelingen op het gebied van inkjetprinters, viel alles op zijn plaats. Het was nu mogelijk om mijn eigen kleurrijke wereld te creëren. Een gemaakte werkelijkheid, soms figuratief, soms abstract

Zijn het foto’s??

Nee! Maar ik gebruik wel foto’s, tekeningen, aquarelverf en potloden om met behulp van een computer mijn uiteindelijke compositie samen te stellen. Ik druk mijn werk in eigen atelier op een groot-formaat printer, op materialen van museum kwaliteit.

Voor mijn kunst laat ik mij leiden door de natuur. De vele vormen, kleuren, details en texturen zijn fascinerend en een enorme inspiratiebron.

 

Na een carrière als technicus in de gezondheidszorg, volgde ik de academie voor plastische kunsten. Vele workshops en stages volgden als verdieping.

De belangrijkste daarvan was een cursus in Finland waar ik leerde dat de mogelijkheden met inkjetprinters oneindig zijn en een enorme aanvulling zijn op mijn creativiteit.

Mijn werk is te vinden in vele (huis)kamers in de ons omringende landen. Er waren tentoonstellingen, en diverse werken zijn aangekocht door de Koninklijke bibliotheek in Den Haag, maar het liefst zoek ik de interactie met mijn publiek op de vele kunstmarkten. ­

 Gerelateerde items

Kraamnummer: kraam 5

Estrid de Wit

Voor liefhebbers van exclusieve tijdloze sieraden, als je gewoon iets moois en unieks wilt. Voor alle sieraden geldt: alle sieraden zijn handgemaakt, slechts 1 of enkele exemplaren (in een andere kleurstelling), op = op. Ik werk niet in opdracht. Wist je dat: Mijn sieraden te bezichtigen zijn op een groot aantal Kunstbeurzen en Kunstmarkten, zie hiervoor de Agenda Kunstbeurzen. Mijn sieraden worden gemaakt met de beste duurzame materialen, zoals het befaamde Oostenrijkse Swarovski kristal, Japanse Miyuki kraaltjes uit Fukuyama. Ik gebruik maak van duurzame exclusieve materialen. Ik ook eenvoudigere sieraden maak echter geen consessies doe aan kwaliteit van de gebruikte materialen.
Kraamnummer: kraam 3

Bianca Kemp

Keramiek met een knipoog en een glimlach.
Kraamnummer: kraam 37

Tom Oosthout

--
Kraamnummer: kraam 21

Frans Deriks

--
Ga naar de bovenkant