Terug naar het overzicht
Kristel Zwartjes

Kristel Zwartjes

protestantse kerk op de Markt

Ken je het ook? Het wegdromen bij de meest prachtige deuren… Wat mij altijd bezig houdt is de eeuwige vraag : ‘Wat heeft er zich ooit achter deze deuren afgespeeld?’ In deze serie kunstwerken probeer ik antwoord op mijn eigen vraag te geven. De deuren waarbij ik wegdroom en mijn gedachten met mij aan de loop gaan, zet ik om te kunstwerken. Ik probeer de aanschouwer een inkijkje in mijn droomwereld te geven en hiermee anderen te laten wegdromen vanuit het alledaagse naar een andere wereld.

Over het kunstwerk dat ik meeneem (de Kosmische koepel/Cosmic pod):

Laat je meevoeren naar kosmische sferen in dit unieke belevingskunstwerk .
Achter deze deuren is een prachtige plek waar je een alternatief universum kunt zien, heb jij al een glimps, spark of twinkel opgevangen!?
Ben jij ook benieuwd hoe een ander universum eruit ziet en reis jij ook mee naar een andere werkelijkheid?
De Kosmische koepel laat jong en oud reizen naar niet eerder geziene sferen en geeft je een kijkje op een bijzondere kosmos.

 Gerelateerde items

Kraamnummer: kraam 21

Fren Daanen

--
Kraamnummer: kraam 29

Loek de la Haye

Ik omschrijf mij zelf graag als een kunstenaar die fotografie gebruikt om kunst te maken. Die passie voor het fotografische beeld was er al zeer vroeg in mijn leven. Met het beschikbaar komen van digitale fotografie en de technische ontwikkelingen op het gebied van inkjetprinters, viel alles op zijn plaats. Het was nu mogelijk om mijn eigen kleurrijke wereld te creëren. Een gemaakte werkelijkheid, soms figuratief, soms abstract
Kraamnummer: kraam 31

Geeske Boersma

http://www.facebook.com/geeske.boersma/photos
Kraamnummer: Niersstraat 16: de Engel van Gennep

Guus Haenen

Brocante, oude sieraden, en kunst van eigen hand; schilderijen, babykleertjes, kussens, sieraden, porselein en keramiek. We hebben ook retro zoals reclameborden, glazen figuren e.d. We hebben mooie dingen gevonden en gemaakt. Het leven is mooier met mooie dingen om je heen. Voor U of om te geven.
Ga naar de bovenkant