Terug naar het overzicht
Kristel Zwartjes

Kristel Zwartjes

protestantse kerk op de Markt

Ken je het ook? Het wegdromen bij de meest prachtige deuren… Wat mij altijd bezig houdt is de eeuwige vraag : ‘Wat heeft er zich ooit achter deze deuren afgespeeld?’ In deze serie kunstwerken probeer ik antwoord op mijn eigen vraag te geven. De deuren waarbij ik wegdroom en mijn gedachten met mij aan de loop gaan, zet ik om te kunstwerken. Ik probeer de aanschouwer een inkijkje in mijn droomwereld te geven en hiermee anderen te laten wegdromen vanuit het alledaagse naar een andere wereld.

Over het kunstwerk dat ik meeneem (de Kosmische koepel/Cosmic pod):

Laat je meevoeren naar kosmische sferen in dit unieke belevingskunstwerk .
Achter deze deuren is een prachtige plek waar je een alternatief universum kunt zien, heb jij al een glimps, spark of twinkel opgevangen!?
Ben jij ook benieuwd hoe een ander universum eruit ziet en reis jij ook mee naar een andere werkelijkheid?
De Kosmische koepel laat jong en oud reizen naar niet eerder geziene sferen en geeft je een kijkje op een bijzondere kosmos.

 Gerelateerde items

Kraamnummer: kraam 27

Sita Janssen & Ida Schouten

Schilderen is van jongs af aan een passie voor Ida. Zij schildert gedreven door hartstocht en met als inspiratie de indrukken opgedaan in de natuur. De zee, de lucht, de bergen, het licht, blijven Ida voortdurend boeien; ze vormen een rode draad doorheen haar oeuvre met imponerende beelden van verlaten landschap, de zee, uitgestrekte zandstranden, verlaten kreekjes en woeste rotskusten. Met groot genoegen schildert Ida wekelijks met vrienden in Atelier Mirso te Gennep.
Kraamnummer: kraam 3

Bianca Kemp

Keramiek met een knipoog en een glimlach.
Kraamnummer: kraam 30 en Markt 14

De Lange Tafel

Wij zijn echte dromers. Als kleine meisjes konden we verzinken in onze eigen gedachten. Altijd creatief bezig met van alles en nog wat. Natuurlijk kun je niet alleen maar blijven dromen. Dromen is leuk, maar als je je dromen uit wil laten komen, zul je in actie moeten komen. Zonder idee, vertrouwend op onze intuïtie, startte we ons bedrijf in een pand wat op ons pad was gekomen!
Kraamnummer: kraam 4

Mariet Timmermans

--
Ga naar de bovenkant