Terug naar het overzicht
John van Schipstal en Annette Berretti

John van Schipstal en Annette Berretti

kraam 25

Mijn naam is John van Schipstal. Mijn werk kenmerkt zich door organische en figuratieve vormen.

Vaak dienen bestaande natuurlijke vormen, zoals stukken boom, maar ook wrak en drijfhout als inspiratiebron voor het creëren van sculpturen. Het materiaal wat als uitgangspunt dient is er al. Het ligt als het ware te wachten, langs de kant van de rivier, in het bos, of bij de sloper, om een nieuwe bestemming te vinden.

John van Schipstal

Annette Berretty

Mijn voorkeur gaat uit naar het werken in hout en steen. Daarnaast werk ik ook met diverse andere materialen. Emotie en dramatiek zijn vaak onderwerp van mijn beeldend werk. Geliefde onderwerpen zijn vissen, vrouwen, en vogels.

 Gerelateerde items

Kraamnummer: kraam 29

Loek de la Haye

Ik omschrijf mij zelf graag als een kunstenaar die fotografie gebruikt om kunst te maken. Die passie voor het fotografische beeld was er al zeer vroeg in mijn leven. Met het beschikbaar komen van digitale fotografie en de technische ontwikkelingen op het gebied van inkjetprinters, viel alles op zijn plaats. Het was nu mogelijk om mijn eigen kleurrijke wereld te creëren. Een gemaakte werkelijkheid, soms figuratief, soms abstract
Kraamnummer: kraam 19

Renee Wigmans

--
Kraamnummer: kraam 24

Frans Deriks

--
Kraamnummer: protestantse kerk op de Markt

Kristel Zwartjes

Ken je het ook? Het wegdromen bij de meest prachtige deuren… Wat mij altijd bezig houdt is de eeuwige vraag : ‘Wat heeft er zich ooit achter deze deuren afgespeeld?’ In deze serie kunstwerken probeer ik antwoord op mijn eigen vraag te geven. De deuren waarbij ik wegdroom en mijn gedachten met mij aan de loop gaan, zet ik om te kunstwerken. Ik probeer de aanschouwer een inkijkje in mijn droomwereld te geven en hiermee anderen te laten wegdromen vanuit het alledaagse naar een andere wereld.
Ga naar de bovenkant