Terug naar het overzicht
De Lange Tafel

De Lange Tafel

kraam 38 / Markt 14

Wij zijn echte dromers. Als kleine meisjes konden we verzinken in onze eigen gedachten. Altijd creatief bezig met van alles en nog wat. Natuurlijk kun je niet alleen maar blijven dromen. Dromen is leuk, maar als je je dromen uit wil laten komen, zul je in actie moeten komen. Zonder idee, vertrouwend op onze intuïtie, startte we ons bedrijf in een pand wat op ons pad was gekomen!

De Lange Tafel gelegen aan de Markt in Gennep is vanaf 2020 een creatieve broedplaats met een winkel en atelier. Het concept is opgezet door ons, Nikki en Dafne Noij, hechte tweelingzussen.

In de winkel en op de webshop verkopen wij ons eigen label waaronder tafellinnen, woonaccessoires, baby en kinder spullen en kunst (op maat) voor aan de muur! Veel producten in de winkel hebben ook een link naar de regio, zoals fotolijsten en stadskaarten in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast verkopen we keuken tools, bakspullen, lifestyle producten, sieraden en tuin- accessoires. Gerelateerde items

Kraamnummer: kraam 37

Tom Oosthout

--
Kraamnummer: kraam 32

Sita Janssen & Ida Schouten

Schilderen is van jongs af aan een passie voor Ida. Zij schildert gedreven door hartstocht en met als inspiratie de indrukken opgedaan in de natuur. De zee, de lucht, de bergen, het licht, blijven Ida voortdurend boeien; ze vormen een rode draad doorheen haar oeuvre met imponerende beelden van verlaten landschap, de zee, uitgestrekte zandstranden, verlaten kreekjes en woeste rotskusten. Met groot genoegen schildert Ida wekelijks met vrienden in Atelier Mirso te Gennep.
Kraamnummer: kraam 13

Willy van Kessel

Willy van Kessel is gespecialiseerd in keramiek
Kraamnummer: kraam 16

Leo Stravers & Melanie Comman

--
Ga naar de bovenkant