Terug naar het overzicht
De Lange Tafel

De Lange Tafel

kraam 30 en Markt 14

Wij zijn echte dromers. Als kleine meisjes konden we verzinken in onze eigen gedachten. Altijd creatief bezig met van alles en nog wat. Natuurlijk kun je niet alleen maar blijven dromen. Dromen is leuk, maar als je je dromen uit wil laten komen, zul je in actie moeten komen. Zonder idee, vertrouwend op onze intuïtie, startte we ons bedrijf in een pand wat op ons pad was gekomen!

De Lange Tafel gelegen aan de Markt in Gennep is vanaf 2020 een creatieve broedplaats met een winkel en atelier. Het concept is opgezet door ons, Nikki en Dafne Noij, hechte tweelingzussen.

In de winkel en op de webshop verkopen wij ons eigen label waaronder tafellinnen, woonaccessoires, baby en kinder spullen en kunst (op maat) voor aan de muur! Veel producten in de winkel hebben ook een link naar de regio, zoals fotolijsten en stadskaarten in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast verkopen we keuken tools, bakspullen, lifestyle producten, sieraden en tuin- accessoires. Gerelateerde items

Kraamnummer: kraam 16

Patty Biermans

www.pattybee.nl
Kraamnummer: kraam 31

Geeske Boersma

http://www.facebook.com/geeske.boersma/photos
Kraamnummer: Kraam 1

Ans Masseling

John Smith
Geboren in Ven-Zelderheide, een klein dorpje in de gemeente Gennep. Tegenwoordig woont ze in Grafwegen, net over de grens bij Groesbeek. Op jonge leeftijd begon ze met schilderen. Na tien jaar volgen van schilderlessen heeft ze zich het schilderen eigen gemaakt.
Kraamnummer: Kraam 10

Sophia van Koersveld

Ik maak acrylverfschilderijen, pasteltekeningen en aquarellen. De schilderijen zijn semi-figuratief. Ik vind het heerlijk om vrij te schilderen. Een grote variëteit in onderwerpen maakt dat ik zowel dieren, mensen, landschappen, gebouwen of combinaties daarvan schilder. Welk onderwerp ook wordt weergegeven: een spetterend, karaktervol, kleurgebruik kenmerkt elk werk. Op een kleurige, moderne wijze schilder ik mijn eigen werkelijkheid.
Ga naar de bovenkant