Terug naar het overzicht
De Lange Tafel

De Lange Tafel

kraam 30 en Markt 14

Wij zijn echte dromers. Als kleine meisjes konden we verzinken in onze eigen gedachten. Altijd creatief bezig met van alles en nog wat. Natuurlijk kun je niet alleen maar blijven dromen. Dromen is leuk, maar als je je dromen uit wil laten komen, zul je in actie moeten komen. Zonder idee, vertrouwend op onze intuïtie, startte we ons bedrijf in een pand wat op ons pad was gekomen!

De Lange Tafel gelegen aan de Markt in Gennep is vanaf 2020 een creatieve broedplaats met een winkel en atelier. Het concept is opgezet door ons, Nikki en Dafne Noij, hechte tweelingzussen.

In de winkel en op de webshop verkopen wij ons eigen label waaronder tafellinnen, woonaccessoires, baby en kinder spullen en kunst (op maat) voor aan de muur! Veel producten in de winkel hebben ook een link naar de regio, zoals fotolijsten en stadskaarten in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast verkopen we keuken tools, bakspullen, lifestyle producten, sieraden en tuin- accessoires. Gerelateerde items

Kraamnummer: Kraam 8

Mieke van den Hoogen

Over mij, hoe ik keramiste ben geworden en wat me inspireert.. Na het krijgen van drie kinderen heb ik me toegelegd op de keramische vormgeving en ben ik in 1987 begonnen met de vakopleiding aan de Hogeschool Maastricht.
Kraamnummer: kraam 23

Marc Jan Janssen

ik ben Marc-Jan Janssen. waar ik ook naar toe ga, ik heb altijd een potlood en een schetsboek bij me. Zo heb ik mezelf het tekenen geleerd maar heb ik zo ook geleerd om te kijken. Resultaat illustraties met een eigen karakter, soms humoristisch, soms kritisch maar altijd uniek en interessant.
Kraamnummer: Kraam 11

Lieneke Holtermans

--
Kraamnummer: Kraam 7

Jos van der Venn

Jos begon in 1978 met het schilderen van landschappen en stillevens. Hij werkte samen met natuurfotograaf Theo Hermsen aan landschapsafbeeldingen uit de regio, waaronder bossen en het Reindersmeer.
Ga naar de bovenkant