Terug naar het overzicht
Bianca Kemp

Bianca Kemp

kraam 3

Keramiek met een knipoog en een glimlach.

Ongeveer 15 jaar geleden ben ik gestart met het maken van keramiek. Het is begonnen met het volgen van een cursus boetseren. Daar heb ik kennis gemaakt met oxides en sulfaten. Deze natuurlijke kleuren spraken me erg aan. Na een aantal jaren experimenteren ben ik mijn eigen stijl gaan ontwikkelen. Ik hou ervan om te werken met verschillende structuren en verschillende materialen. Mijn werk is herkenbaar aan de structuren en de schoenen die ik maak.
Aan inspiratie heb ik geen gebrek en blijf ik me ontwikkelen.
Ik hoop dat ik met mijn keramiek de mensen een goed gevoel kan geven. Dat het herkenbaar is voor wie ik ben.
Ik vind het leuk als mijn werk iets doet met mensen. Dat ze er blij van worden.Gerelateerde items

Kraamnummer: kraam 20

Christian Martin

CHRISTIAN MARTIN - KUNSTSCHILDER Grafische technieken / Graphic techniques / Techniques graphiques van/with/de Jean-Jacques de Graeve Schilderen / Painting / Peinture van/with/de Luc Claus en/and/et Walter Goossens
Kraamnummer: kraam 12

Willy van Kessel

Willy van Kessel is gespecialiseerd in keramiek
Kraamnummer: kraam 22

Trees Simons

Trees Simons (Reuver 1956), beeldend kunstenaar Beeldtaal in brons weerspiegelt mijn persoonlijkheid en emoties, gebaseerd op observaties, vormgegeven in realistische eenvoud met een vleug abstractie.
Kraamnummer: protestantse kerk op de Markt

Kristel Zwartjes

Ken je het ook? Het wegdromen bij de meest prachtige deuren… Wat mij altijd bezig houdt is de eeuwige vraag : ‘Wat heeft er zich ooit achter deze deuren afgespeeld?’ In deze serie kunstwerken probeer ik antwoord op mijn eigen vraag te geven. De deuren waarbij ik wegdroom en mijn gedachten met mij aan de loop gaan, zet ik om te kunstwerken. Ik probeer de aanschouwer een inkijkje in mijn droomwereld te geven en hiermee anderen te laten wegdromen vanuit het alledaagse naar een andere wereld.
Ga naar de bovenkant