Terug naar het overzicht
Ans Masseling

Ans Masseling

Kraam 1

Geboren in Ven-Zelderheide, een klein dorpje in de gemeente Gennep. Tegenwoordig woont ze in Grafwegen, net over de grens bij Groesbeek. Op jonge leeftijd begon ze met schilderen. Na tien jaar volgen van schilderlessen heeft ze zich het schilderen eigen gemaakt.

Haar figuratief werk is gericht op het verbeelden van de werkelijkheid. Duidelijk herkenbare beelden die toch veel aan het inlevingsvermogen overlaten. Bij haar abstract werk laat ze zich niet door een thema leiden, maar door kleur en compositie. Ze laat het werk, meestal met paletmes, door middel van sprekende kleuren opkomen en schildert ongemerkt een eigen verhaal. Veelal probeert ze om onbevangen , dus zonder doel voor ogen, puur op gevoel het een en ander op doek neer te zetten waarbij het spel van kleur en licht een belangrijk motief vormt. Een geheel eigen handschrift herken je meteen in haar werk.Gerelateerde items

Kraamnummer: kraam 17

Patty Biermans

www.pattybee.nl
Kraamnummer: kraam 23

Renee Wigmans

--
Kraamnummer: Kraam 8

Mieke van den Hoogen

Over mij, hoe ik keramiste ben geworden en wat me inspireert.. Na het krijgen van drie kinderen heb ik me toegelegd op de keramische vormgeving en ben ik in 1987 begonnen met de vakopleiding aan de Hogeschool Maastricht.
Kraamnummer: kraam 28

Karline Linsen

Workshops inkt maken en schilderen
Ga naar de bovenkant