Terug naar het overzicht
Ans Masseling

Ans Masseling

Kraam 1

Geboren in Ven-Zelderheide, een klein dorpje in de gemeente Gennep. Tegenwoordig woont ze in Grafwegen, net over de grens bij Groesbeek. Op jonge leeftijd begon ze met schilderen. Na tien jaar volgen van schilderlessen heeft ze zich het schilderen eigen gemaakt.

Haar figuratief werk is gericht op het verbeelden van de werkelijkheid. Duidelijk herkenbare beelden die toch veel aan het inlevingsvermogen overlaten. Bij haar abstract werk laat ze zich niet door een thema leiden, maar door kleur en compositie. Ze laat het werk, meestal met paletmes, door middel van sprekende kleuren opkomen en schildert ongemerkt een eigen verhaal. Veelal probeert ze om onbevangen , dus zonder doel voor ogen, puur op gevoel het een en ander op doek neer te zetten waarbij het spel van kleur en licht een belangrijk motief vormt. Een geheel eigen handschrift herken je meteen in haar werk.Gerelateerde items

Kraamnummer: kraam 26

Ben Vollenberg

Ik ben geboren in 1947 en heb bij Hans Hendriks Fransen een cursus draaien gevolgd. Ik ben sinds 25 jaar fulltime kunstenaar. Mijn werk staat o.a. bij bedrijven, (semi)-overheidsinstellingen (Gemeentehuis Sint Anthonis, School Vlierden en Helmond) en particulieren.
Kraamnummer: kraam 29

Loek de la Haye

Ik omschrijf mij zelf graag als een kunstenaar die fotografie gebruikt om kunst te maken. Die passie voor het fotografische beeld was er al zeer vroeg in mijn leven. Met het beschikbaar komen van digitale fotografie en de technische ontwikkelingen op het gebied van inkjetprinters, viel alles op zijn plaats. Het was nu mogelijk om mijn eigen kleurrijke wereld te creëren. Een gemaakte werkelijkheid, soms figuratief, soms abstract
Kraamnummer: protestantse kerk op de Markt

Marie-José Mol

Marie-José (1956) heeft haar atelier De Mollenwaard in het “gelderse” Winssen, de kunstenares heeft een passie voor aquarelleren. Haar werk geeft een gevarieerd beeld en berust op realistische feiten.  Ze laat zich graag inspireren door natuurlijke aspecten. Het kan een klein onderwerp zijn, een paardenbloem of een vlinder, de andere keer een stilleven, landschap of portret.
Kraamnummer: Markt 13

Kunstatelier De Kunstschat

Houd je van schilderen en vind je het leuk om kunstwerken te maken van papier-maché? Kom dan naar atelier de Kunstschat. Hier kun je al je inspiratie kwijt! We hebben twee atelierruimtes en een kleurrijke winkel waar we onze creaties verkopen. We werken voor onszelf en in opdracht van gemeenten, verenigingen, bedrijven en particulieren. Of ze nu vragen om een schilderij, kraamcadeautjes of carnavalspoppen, wij maken er wat moois van!
Ga naar de bovenkant