Elke zomer staat het hart van Gennep bol van diverse activiteiten en  gratis toegankelijke concerten, georganiseerd door SumMmertime. Na twee jaar stilte door corona hebben wij de draad weer opgepakt. Voor het verzorgen van dit uitdagende programma is SumMmertime op zoek naar bestuursleden als uitbreiding van het bestaande bestuur. Je haakt aan bij een volwassen organisatie die ambities heeft en daarvoor op zoek is naar extra bestuurskracht. Als je warm wordt van het neerzetten van leuke activiteiten en het realiseren van resultaat, zijn wij op zoek naar jou.

We zoeken ook versterking bij vrijwilligers die helpen bij het opbouwen en afbreken. Bij grotere activiteiten is soms ook hulp nodig gedurende het evenement. Je bent belangrijk door je ondersteuning bij de uitvoering.

Meer weten ? Bel met Arnold Jansen, voorzitter op 0683444327 of mail naar info@summmertimegennep.com