De dagen worden weer wat langer, vogeltjes laten zich nadrukkelijker horen en de eerste voorjaarsgeuren dienen zich aan. Kortom tijd dat de organisatie van SumMmertime weer iets van zich laat horen. Van mei tot en met september wordt het hart van Gennep weer extra aantrekkelijk gemaakt met vrolijke muzikale SumMmertimeklanken. De eerste optredens zijn te verwachten op zondag 21 mei als diverse koren komen zingen op de Markt. Daarna vindt op zaterdag 24 juni onder verantwoordelijkheid van SumMmertime in samenwerking met museum het Petershuis een groot Kunstfestival plaats waarvoor deelnemers zich nu al online kunnen inschrijven via Museum Het Petershuis.

Duidelijk is ook dat SumMmertime op zaterdag 24 juni start met een groot Kunstfestival en dat daarna iedere 2 weken tot en met 2 september een volgende SumMmertime-activiteit op de Markt in Gennep plaatsvindt. Het Kunstfestival vormt qua locatie de enige uitzondering op de regel. Al naargelang het aantal deelnemers worden de activiteiten naast de Markt ook over de Niersstraat, de Zandstraat en het Jan Lindersplein verdeeld. Straatmuzikanten zorgen tijdens het festival voor sfeervolle muziek. Beeldend kunstenaars die tijdens dit Kunstfestival hun creaties aan het publiek willen tonen worden uitgenodigd zich in te schrijven via kunstfestival2023gennep@gmail.com Een commissie bekijkt de inzendingen en zal vervolgens een reactie geven. Inschrijven kan tot 31 maart.  Neem voor info contact op met Louis Storms 06-17067987

Via deze link opent u het deelnameformulier