Gennep pruuuft……….

Zaterdag 17 augustus staat in het teken van lekker bier en lekkere hapjes. In samenwerking met horeca en slijters presenteert SumMmertime niet alleen een muzikaal programma maar laat dit ook vergezeld gaan van lekkere drankjes en eten. Het programma begint deze zaterdag daardoor iets later (om 15.30 uur) maar daarna gaan we met muziek en gezelligheid door tot in de late avond.

Meewerkende ondernemers zijn slijterij Rob Takken, slijterij John van de Kamp, Brasserie ’t Geveltje, Hotel de Kroon, Café de Typhoon en De Stadsherberg.

In 2019 wordt voor het eerst een speciaal ‘Summmerbier’ geschonken.

Bezoekers van Gennep pruuuft kunnen bij de genoemde ondernemers kaarten voor deze activiteit kopen waarbij ze (in de voorverkoop) voor 17,50 niet alleen een glas krijgen, maar ook bonnen voor bier en voor een hapje. Aan de kassa kosten deze kaarten 20 euro, maar kunnen ook extra bonnen voor hapjes en bier worden gekocht.

Vanaf 15.30 uur

LIKE CROSSROADS

Dichtbij de plek die Kruispunt Beugen heet, waar in het verleden twee spoorlijnen elkaar kruisten en reizigers uit alle richtingen elkaar dus konden ontmoeten, komen nu in onze oefenruimte melodieën en liedjes uit alle windstreken samen in de muziek van Like Crossroads.

Leuk detail is natuurlijk dat in het enige huis dat daar nu nog staat Doe Maar leden van het eerste uur gewoond hebben!

Jazz, Latin, blues, pop en vanzelfsprekend ook Nederlandstalige liedjes worden van hieruit door Like Crossroads gepresenteerd bij diners, reünies en andere feestelijke bijeenkomsten waar prijs gesteld wordt op smaakvolle, niet opdringerige sfeerbepalende muziek. Perfect als achtergrondmuziek maar zo nodig ook wat meer op de voorgrond………klant is koning!

Tevens een optreden van de Prat op Plat band.

Vanaf 19.30 uur

The DoMu Brothers

is een 8-koppige coverband uit Tilburg, bestaand uit energieke, enthousiaste, jonge en ambitieuze muzikanten. De band, gevormd op de Academie voor Muziekeducatie te Tilburg, zorgt voor een geweldige sound en gave setlist om er altijd een super feest van te maken! Van Toto tot Marco Borsato tot Stevie Wonder tot Phat Phunktion, alles komt voorbij om de show zo gevarieerd mogelijk te maken.

Pop, Funk, Soul, Rock, Classic Rock, Rock ‘N Roll….. voor elk optreden voor ieder wat wils!

The DoMu Brothers zijn ontstaan in juni 2017. Een groep muziekstudenten, bestaand uit aanstormend talent vanuit verschillende genres, stond te popelen om samen een groovende en strakke band te vormen! Ieder ervarend bandlid stelde zijn/haar repertoire voor en begonnen het te mixen! Zo komen we uit op een spetterende, strakke, swingende en gave setlist om op ieder feest te slagen. Dit toegevoegd met lekkere vocals, scheurende gitaren, gave grooves, een awesome blazersectie en veel plezier, zorgen wij voor een top evenement! Listen To The Music and groove on!!?