SUUK-7

Suuk-7 uit Gennep is het eerste en enige Smartlappenkoor in de gemeente. Het Gennepse koor is in 2003 als vriendenclub opgericht, inmiddels een vereniging  en ​het koor bestaat uit ruim 60 leden.
De naam Suuk-7 betekent meer dan succes. Dat wordt ook vaak gebruikt om elkaar succes/Suuk-7 te wensen.

We zingen gezellige (oud) Hollandse- en ook Duitse liederen. Regelmatig verzorgen we een optreden bij de KBO, Zonnebloem, in verzorgings- en verpleeghuizen of voor andere verenigingen enz.
De koorleden repeteren 1 x in de 2 weken op donderdag en de dirigent van Suuk-7 is dhr. Leo Ponjee.
Samen zingen geeft plezier, ontspanning, geeft verbondenheid en maakt contacten.

 

Leedvermaak

het meest verrassende koor van Brabant. Hét Oeffelts smartlappenkoor dat met veel plezier en enthousiasme zich wekelijks bekwaamt in het zingen van levensliederen en en andere Nederlandstalige meezingers.

Ons koor

is momenteel samengesteld uit 30 mannen en vrouwen die de liefde delen voor het zingen en spelen van dit muziekgenre. Het vocale gedeelte wordt ondersteund door gitaren, percussie en accordeon.

 

De Traonentrekkers

Sinds 18 oktober 2006 is Smartlappenkoor De Traonentrekkers een feit. Na een oproep in de plaatselijke krant toen der tijd was er zoveel animo voor een smartlappenkoor dat er gelijk al een wachtlijst werd aangelegd. Momenteel bestaat ons koor uit 60 leden waarvan 5 muzikanten.
Ons koor staat onder leiding  van onze super dirigent Wiel van Loosbroek

Het smartlappenkoor De Traonentrekkers wordt veel gevraagd voor optredens  op festivals feesten en partijen en is een graag geziene gast in verpleeg en verzorgingscentrums. Gemiddeld treden we 4 x in de maand op.
Ons repertoire bestaat uit een zeer groot aantal voornamelijk smartlappen levensliederen en meezingers

We repeteren, tenzij er een optreden gepland staat, op de woensdagavond in de oneven weken van 19.30 uur tot 21.30 uur in ons multifunctioneel centrum Oelbroeck in Sint Anthonis. In de maanden juli en augustus hebben we vakantie die we elk  jaar weer beginnen met een super gezellige BBQ met al onze leden en hun partners.