Popband Lets go Bananas bestaat uit uitsluitend professionele muzikanten. Deze muzikanten hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in dit circuit. LGB bestaat uit 3 muzikanten: gitaar en zang, bas en zang en drums.

Het repertoire van Lets go Bananas bestaat uit nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80 en old school hits.

De speellijst is te omschrijven als Blues, Pop, Disco, Reggae, Jazz, Swing, Soul en Easy Listening of Rock. Speciaal voor Blues in Nierstown 2019 zullen classic Blues sounds worden gejammed.

 

SAXOTONES GROOVE MISSION – “the hottest Boogaloo band in town”
———————————————————————————–

Verleid worden door Boogaloo, Souljazz en ouwe Rhythm & Blues, door een vette tenorsax, een ronkend Hammond B3 orgel en een stevig stuwende ritme sectie bestaande uit gitaar, bas en drums, wat is er lekkerder dan dat?
Groove Mission is een ultieme live band waar je bij wilt zijn, lekker om naar te kijken en onvermijdelijk op te dansen, te stampen en te swingen.

Na 10 seizoenen touren langs clubs en festivals in binnen en buitenland,  presenteerde Saxotone (Toon Meijer) met z’n band Saxotones Groove Mission in 2013/2014 de jubileum CD , getiteld “Rave Up”.  De geoliede Boogaloo-machine van The Groove Mission wordt voortgestuwd met nieuwe composities en onverwachte covers, die zo lekker in het gehoor liggen dat het tijd werd om ze op te graven en Saxotone-proof te maken.

Deze club fantastische muzikanten heeft ondertussen een aanstekelijke sound en energie ontwikkeld. Hun onmiskenbare drive brengt een opzwepende, broeierige swing voort die zo lekker is dat de verleiding soms te hevig is.
Saxotones Groove Mission garandeert diep rakende 60′s soulmuziek, herkenbaar en toch avontuurlijk, virtuoos en toch puur, maar vooral swingend tot op het bot!