Een bijzondere afsluiting van het SumMmertimeseizoen 2018. In samenwerking met 6 horecaondernemers uit Gennep (de slijterijen Takken en Van de Kamp, ’t Geveltje, De Kroon, De Stadsherberg en De Typhoon) staat muziek én speciaal bier centraal vanaf 14.00 uur op het Jan Lindersplein met muziek van De Negrito’s in de middag en LeFFF in de avond.

Per ondernemer worden er vier verschillende bieren aangeboden. Hieronder echte Gennepse zoals “Code Oranje”, maar ook meerdere bijzondere Belgische bieren waaronder “Jopen ongelovige Thomas Quaddruppel”  en “Roelenbach classic”.

In de voorverkoop zijn bij de deelnemende ondernemers “bierkaarten” te koop voor € 10,- waarvoor men 4 bieren kan krijgen. Op de dag zelf kosten de kaarten € 12,50. De kaart heeft 4 bonnen, waarvoor men een bier naar keuze kan proeven.

Op de Markt de reguliere terrassen van de Kroon en de Typhoon. Daarbij speelt ’s middags de band Domu Brothers en ’s avonds de Feliciano’s.

Per ondernemer worden er vier verschillende bieren aangeboden. Hieronder echte Gennepse zoals “Code Oranje”, maar ook meerdere Belgische bieren waaronder “Jopen ongelovige Thomas Quaddruppel”  en “Roelenbach classic”.

Via deze link krijgt u een overzicht van de bieren die op dit festival te verkrijgen zijn.

Code Oranje
Urthel Saisonniére
Ongelovige Thomas

Markt, 14.00 uur: The DoMu Brothers

The DoMu Brothers is een 8-koppige coverband uit Tilburg, bestaand uit energieke, enthousiaste, jonge en ambitieuze muzikanten. De band, gevormd op de Academie voor Muziekeducatie te Tilburg, zorgt voor een geweldige sound en gave setlist om er altijd een super feest van te maken! Van Toto tot Marco Borsato tot Stevie Wonder tot Phat Phunktion, alles komt voorbij om de show zo gevarieerd mogelijk te maken.

Pop, Funk, Soul, Rock, Classic Rock, Rock ‘N Roll….. voor elk optreden voor ieder wat wils!

The DoMu Brothers zijn ontstaan in juni 2017. Een groep muziekstudenten, bestaand uit aanstormend talent vanuit verschillende genres, stond te popelen om samen een groovende en strakke band te vormen! Ieder ervarend bandlid stelde zijn/haar repertoire voor en begonnen het te mixen! Zo komen we uit op een spetterende, strakke, swingende en gave setlist om op ieder feest te slagen. Dit toegevoegd met lekkere vocals, scheurende gitaren, gave grooves, een awesome blazersectie en veel plezier, zorgen wij voor een top evenement! Listen To The Music and groove on!!?

Markt, 20.00 uur: The Feliciano’s

‘The Feliciano’s’ vormen een bont gezelschap en brengen onbeschaamd vrolijk en vrijpostig muziek. Zang, gitaar, banjo, mandoline, contrabas, mondharp en percussie smelten op een paar vierkante meter samen tot een kleurrijke mix van bluegrass, country, comedy en folk.

Jan Lindersplein, 15.00 uur: The Negritos

‘The Negritos’ is een kunstzinnige Argentijns/Spaanse band en brengt een mix van passie en ambiance. De band rond de broers Pablo en Diego Arias Lucioni, speelt net zo gemakkelijk klein en gepassioneerd als groot en meeslepend: een gepassioneerde mix van Argentijnse en Spaanse furie.

Jan Lindersplein, 20.00 uur: LeFFF

‘LeFFF’ is een coverband uit Noord-Brabant en bestaat alleen uit vrouwen die echter hun mannetje staan. Zij spelen herkenbare en dansbare pop uit de Top- 40. Daarnaast speelt ‘LeFFF’ ook eigen Nederlandstalige pop en stopt elk optreden vol passie, gevoel voor humor en plezier.