We schrijven 2014-2015: Het animo voor de traditionele blaasmuziek loopt hard achteruit in Rijkevoort.

De leden van de plaatselijke Muziekvereniging besluiten unaniem tot een radicale ommezwaai.

Dit heeft in januari 2016 geleidt tot de start van showband Mixure Music.
Met zijn 30 enthousiaste muziekliefhebbers en nog altijd groeiende repertoire maakt Mixure Music elk evenement tot een muzikaal spektakel. De band, met het combo en een viertal vocalisten als basis, een twintigtal blaasmuzikanten, percussie en een flinke dosis passie, geeft gegarandeerd het resultaat dat u van een echte band verwacht!

Mixure Music staat nu onder muzikale leiding van Nord Strik uit Cuijk. De leden zijn afkomstig uit het hele Land van Cuijk en een enkele zelfs van daarbuiten. Ondanks het relatieve korte bestaan van onze showband weten we elk jaar onze muzikale agenda aardig te vullen. We zijn dan ook blij dat Summertime in Gennep ons ook een podium biedt. Zie onze website voor aanvullende info, foto’s , video’s en repertoire.

Combo
De showband bestaat niet alleen uit blaasmuzikanten en zang. Sinds de start al beschikt Mixure Music over een combo, bestaande uit een drummer, twee gitaristen en een toetsenist.

Vocalisten
De showband treedt op met een groep zangeressen. Esmee van der Ham, Willeke Donkers, José Venhuizen verzorgen de zang van een groot aantal prachtige nummers.

Tijdens Summertime Gennep kunnen bezoekers genieten van een breed programma aan swingende muziek variërend van Anouk, Pharrell Williams tot Bruno Mars. Hits van toen, tot de hedendaagse Top-40 muziek.

Mixure Music wenst iedereen een fijne dag toe in het muzikale hart van Gennep en hoopt u daar graag te ontmoeten tijdens hun optreden op zaterdag 23 juni.

Mixure Music