FAMILIAIR

Vanaf 20.00 uur verzorgen Hotel De Kroon en Bar de Typhoon een avondprogramma op de Markt!

De band FAMILIAIR bestaat uit 8 leden en is nog vrij nieuw in deze formatie.
Alle bandleden hebben breeduit hun sporen verdiend in de muziekwereld. Zij hebben met diverse bands op kleine en grote podia gestaan in zowel binnen- als buitenland en hebben gewerkt met o.a. Massada.
In de zomer van 2016 nog zorgde FAMILIAIR voor een topavond op het huwelijksfeest van ex-profvoetballer Danny Landzaat en in het najaar vertrok de drummer met the BAMM Project voor een tour naar de Molukken met niet lang daarna in zijn kielzog de zangsectie met hun eigen tour met Massada van Jakarta tot ook in de Molukken.

Wat FAMILIAIR uniek maakt, is dat de band louter bestaat uit familieleden.

Na een eenmalige sessie voor een bruiloft hadden zij zoveel enthousiasme los gemaakt, niet alleen bij de gasten en het publiek, maar ook onderling met elkaar op het podium, dat het nieuws zich razendsnel verspreidde en er vele boekingsaanvragen binnen kwamen.
Een jaar later hebben zij het officieel gemaakt en zijn zij nu de vaste formatie FAMILIAIR geworden.
Zij horen na elk optreden telkens weer dezelfde reacties uit het publiek terug; zij zijn verfrissend, stralen veel enthousiasme uit, een zeer goed alternatief voor de meer gevestigde bands. Alles klopt, de zang is sterk, de groovy band en het enthousiaste contact met het publiek is wat FAMILIAIR onderscheid van andere bands, aldus de reacties.

Vocalen: Carlo Atapary, Sascha Atapary, Bianca Atapary
Basgitaar: Maurice Tahapary
Gitaar: Emile Tahapary
Keyboards: Yance Angwarmasse
Drummer: Chris Soukotta
Percussion: Norman Hutuely