Lekker ontspannen een middagje luisteren naar Folk and Country muziek met The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band en Gayle Skidmore.

Gayle Skidmore, zeven keer genomineerd voor de San Diego Music Awards, heeft al 2000 liedjes geschreven sinds zij op 8-jarige leeftijd begon met het schrijven van muziek. Haar talent en natuurlijke passie voor muziek maakten een carrière in deze wereld onvermijdelijk. Ze haalt veel inspiratie voor haar muziek uit haar onstuimige en beweegbare leven. Het beschrijven van de ervaringen, die ze in dit leven op doet, in haar muziek geeft Gayle veel voldoening. Naast haar awards voor ‘Best Singer-Songwriter’ in 2013 en ‘Best Pop Album’ voor het album “Sleeping Bear” in 2014, won ze ook nog de award voor ‘Best Pop’ op de San Diego Music Awards in 2015. Op 4-jarige leeftijd begon zij haar muzikale carrière met een klassieke scholing op de piano, maar Gayle bespeelt ondertussen ook nog 20 andere instrumenten waaronder de dulcimer, de banjo, de harp en de balalaika.

The Hillbilly Moonshiners zijn een hedendaagse bluegrassband en spelen je favoriete songs van toen en nu. Zij dompelen de oude en nieuwe hits onder in een (afhankelijk van je eigen smaak) lekker Louisisaans moeraswater.  Denk aan Texas, Louisiana, moerassen, alligators, paarden, tuinbroeken, bourbon/whisky en cowboyhoeden. Plaatje in je hoofd? Mooi!
Voeg daar een contrabas, banjo, mandoline, gitaar en drumstel aan toe. Rednecks gonna rock! Het gezelschap komt eigenlijk gewoon uit Nederland, maar zijn Amerikaanser dan ome Donald. Hun succes is inmiddels flink groeiende! In een jaar tijd speelden ze meer dan tweehonderd shows in binnen- en buitenland in bars, festivals, theaters en poppodia. Ze deelden het podium met onder andere The Common Linnets, Kensington en Saybia.