Jan Lindersplein: Pruuvemmment

Geheel in de stijl van 400 jaar eten en drinken krijgt het jaarlijkse Pruuvemmment op het Jan Lindersplein een historische tint. Historische kramen herbergen tal van lokale en regionale leveranciers van allerlei lekker voedsel. En zoals het in die tijd gebruikelijk was, mag met handen en voeten gegeten worden. Het Pruuvemmment start om 12.00 uur met de traditionele uitreiking van de 4-daagse shirts door het gemeentebestuur aan de deelnemers aan de 4-daagse uit de gemeente Gennep. Vervolgens kan de hele middag tot ca. 17.00 uur genoten worden van de heerlijke hapjes en drankjes  die verkrijgbaar zijn.

Markt: CHAPEAU!

Op de Markt zien we oude bekenden weer terug en wel CHAPEAU. Vier musici uit de regio die voor elk wat wils aan muziek brengen.
Dat belooft een sfeervolle muzikale middag met een gevarieerd repertoire: Songs uit diverse genres, zoals classic pop, zydeco, latin, jazz, afgewisseld met eigen werk.
Daarnaast verrast Chapeau graag met bijzondere, soms vergeten pareltjes uit de oude muziekdoos.

Harry Brons, Cor Donné, Pierre Hendriks en Marcel Simons bedienen zich van gitaren, bas, drums, toetsen, sax, fluit, accordeon en mondharmonica en, veelal meerstemmige, zang. Door wisselend gebruik te maken van de verschillende instrumenten is een grote variatie aan klankkleuren mogelijk.

Heerlijke muziek om van te genieten op de Markt in Gennep bij het 400-jarige stadhuis. Een middagje op het terras; lekker luisteren, een praatje of misschien een dansje?

Chapeau is hiervoor de perfecte muzikale omlijsting!