2019!

De hoofdlijnen van ons programma zijn bekend. In 2019 staan een aantal programma-onderdelen in het teken van ‘het jaar van de ontmoeting’.
In de komende weken zult u steeds meer informatie aantreffen op de website over de diverse programmadagen. Blijf dus de site bezoeken.

Oh ja, nog even het volgende: zoekt u soms nog een leuke bezigheid als vrijwilliger? Met veel publiekscontacten ? In een gezellig team? Neem eens contact met mij op. Summmertime kan best nog enkele vrijwilligers gebruiken die meewerken aan de opzet en uitvoering van specifieke activiteiten. Zo zoeken we versterking voor de werkgroepen programmering en PR. Laat eens wat van u horen!

Arnold Jansen,
voorzitter

mail: voorzitter@summmertimegennep.nl of 0683444327.

31 maart: Goodwillconcert Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso

Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso tijdens Prinsjesdag

Op zondag 31 maart werd in sporthal Pica Mare een goodwillconcert van de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso gegeven vanwege het 50-jarig bestaan van de Zonnebloem Ottersum – Milsbeek – Ven-Zelderheide.

Medewerker van de kapel is Janneke Steinmann (kleinkind van de vroegere eigenaren van de Genneper Molen) die tijdens dit concert ook als solist optrad.

Via deze link hoort en ziet u een videoregistratie van Gennep News.

Via deze link hoort en ziet u een intervieuw van Gennep News met Janneke Steinmann.

Sponsoren

SumMmertime dankt haar (hoofd)sponsoren voor hun bijdrage aan het programma.

Wilt u ook logo-sponsor worden? Neem dan contact op met Michiel Ponjee of Arnold Jansen (zie onder bestuur).