SumMmertime schrapt Kerstmarkt opnieuw

De Corona pandemie laat ook SumMmertime niet ongemoeid. Nadat het gehele zomerprogramma geannuleerd moest worden, schrapt de organisatie ook de traditionele Kerstmarkt. Het evenement was gepland voor zaterdag 11 en zondag 12 december.

‘Het is een enorme tegenvaller, teleurstellend en voor iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is bij ‘SumMmertime’, maar de veiligheid van bezoekers, standhouders en organisatie mag op geen enkele wijze in het gedrang komen’, aldus Arnold Jansen, voorzitter SumMmertime.

Hoop

Het programma van de zomerfeuilleton SumMmertime kwam de afgelopen twee zomers te vervallen. Ook de Kerstmarkt van 2020 verviel door corona.

Het bestuur koesterde de stille hoop dat de Kerstmarkt editie 2021 door kon gaan, maar door de huidige ontwikkelingen met de daarbij horende grote aantal besmettingen en de recent aangekondigde  maatregelen was het evenement annuleren onvermijdelijk.

De organisatie zit niet bij de pakken neer en  kijkt uit naar betere tijden. De hoop is gevestigd op 2022 met een zomerprogramma èn in december een Kerstmarkt.